Бронежилети для наших захисників

28 Жовтня 2022
Поділитись

Останнім часом наші очі ще більше горять, а бажання допомагати не знає меж. Нас надихнула історія одного з бійців 128-ої бригади, який минулого тижня хвалився, що наш бронежилет зберіг йому життя. 3 кулі. Калібр 5.45. 1 врятоване життя 

Від початку повномасштабної війни ми працюємо з різними запитами, бо на фронті потрібно все: від вологих серветок до бронежилетів та сонячних батарей. Та знайти, що перше, що останнє в такий час дуже важко.

В березні найгарячішим запитом від військових був пошук бронежилетів, які були в дефіциті. Тоді ми дізналися про волонтерське виробництво – ЛОК – Львівський Оборонний Кластер. Вони розгорнули на базі підприємств Львівщини промислове виробництво бронежилетів для Сил Оборони України. Ми вирішили підтримати ЛОК фінансово та організаційно, зібравши кошти на виробництво 100 жилетів, та відправивши їх до військових частин, ТрО та медиків. Жилети потрапили в руки тих, хто цього найбільше тоді потребував і врятували багато життів!

Зараз ми розуміємо, що неможливо переоцінити діяльність волонтерів, громадських організацій та благодійних фондів. Сьогодні кожен працює на своєму фронті та робить усе, аби зберегти якомога більше життів. 

Дорогі захисники та захисниці, дякуємо, що оберігаєте нас!
А ми обіцяємо оберігати вас!