Стартувала нова ініціатива PhilTechDrive

1 Грудня 2018
Поділитись

Ми завжди дотримувались думки про те, що благодійність має бути раціональною. У довгостроковій перспективі такий підхід дозволяє набагато швидше вирішити більшість соціальних проблем в країні.

Крім того, ми постійно думали, як використати наш досвід і знання в ІТ більш ефективно. Інформаційні технології роблять наше житття якісніше, швидше та простіше протягом багатьох років.
PhilTechDrive- ініціатива, яка народилась саме на перетині трьох явищ: благодійність, підприємництво і технології. Однією із цілей проекту Помогатора PhilTechDrive є побудова та підтримка розвитку спільноти соціального піприємництва в Україні, зокрема філтехспільноти.

PhillTech (технології для філантропії) – новий підхід, який передбачає ефективне, технологічне вирішення соціально – економічних проблем.

Світова спільнота філтеху знаходиться на ранній стадії розвитку, проте швидко зростає. Вона об’єднує організації, які нерозривно пов’язують максимізацію суспільного блага із прибутковістю своїх проектів. Прийшов час включатись!

Якщо ви є ідеологом соціального підприємства або носієм ідеї щодо його створення, напишіть нам на info@pomogat.org. Ми розглянемо можливість фінансової підтримки вашого проекту.